WARNING: This product contains nicotine. Nicotine is an addicative chemical. The sale of tobacco products to minors is prohibited by law.

Како да добиете бесплатни vapes од Tastefog во 2022 година?

Пристап до е-цигари, Слободен за обид!

1

 
Здраво дечки!Мило ми е што можам да ви кажам дека можете да добиете бесплатни вапси за да ги пробате од Tastefog без да платите пара.И има некои услови кои треба да се исполнат.

Тука се!

1.Регион: ОК

Ако сте во Обединетото Кралство и ги барате најдобрите пајпови за прегледување, тогаш проверетеВкусна магла.

9

На веб-страницата има производи од 8 серии со различен капацитет на Е-течност/Капацитет на батерија/Број на издувам:јас сакам/Тпро/Тплус/Плоштад/Доста/Qpod/Астро/Гранд.

2. Возраст: само 18+

8

 

3. Инфлуенсери со одреден број фанови на YouTube/Instagram/TikTok

3

 
Вообичаено, влијателите ќе отпакуваат прегледи на видеа на YouTube, ќе објават некои објави и стории на IG или ќе земат шорцеви на TikTok.Во меѓувреме, тие ќе имаат поврзан хаштаг што го привлекува вниманието на публиката на брендот.Затоа, дозволете ми да ги знам вашите талентирани идеи.

 

4. Промотивни барања вклучувајќи без ограничување

5

YouTubeвидео за преглед: 5-8 мин

IG: објави + приказни, може да бидат видеа во рок од 60 секунди по објава или 3 слики во една објава

ТикТок: Шорцевите може да бидат помали од 60 секунди или повеќе.

Опис: воведе некои детали за производите и љубезно@tastefog_official

 

5. Контакт:

7

Доколку сте ги исполниле горенаведените услови и сте заинтересирани, ве молиме контактирајте не на IGили испратете ние-поштада разговараат за повеќе детали.

 
ИГ: tastefog_official
marketing@mytastefog.com


Време на објавување: Декември-10-2022 година
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

Овој производ е наменет да се користи со е-течни производи кои содржат никотин.Никотинот е хемикалија која создава зависност.

Мора да бидете сигурни дека вашата возраст е 21 година или повеќе, а потоа можете да ја прелистувате оваа веб-локација понатаму.Во спротивно, ве молиме оставете ја и затворете ја оваа страница веднаш!