WARNING: This product contains nicotine. Nicotine is an addicative chemical. The sale of tobacco products to minors is prohibited by law.

Tastefog ave Dubai e Storm i le Electronic Cigarette Expo i le 2023

1st

 

Tastefog, o le taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu sikaleti eletise lafoaʻi, na faia se ulufale tele i le lauiloa Electronic Cigarette Expo i Dubai, ma tuʻu ai se faʻailoga e le mafaagaloina i tagata auai.

Tu'u vae i Dubai,Tastefogamata i se malaga tulaga ese, amata i se asiasiga faafaatusa i leBurj Khalifa.O le fa'ailoga maualuga na avea ma fa'amaoniga o fa'anaunauga o le fa'ailoga, aapa atu mo ni maualuga fou ma fa'atulaga tulaga fou o alamanuia.O le iai oTastefogO le 'au a le au fa'atasi ma lenei mea ofoofogia faufale na fa'atusalia ai la latou tautinoga i le tulaga lelei ma le fa'afouina i le lalolagi o vape.

A o faaauau le faigamalaga i le malae o faaaliga,Tastefoge leʻi faʻasaoina se taumafaiga i le fausiaina o se fale mataʻutia e tuʻu ai se lagona tumau i tagata asiasi.O fa'aaliga o oloa fa'atulagaina ma'oti na fa'aalia ai le tele o fa'aaligaTastefog's ofo, fa'atosina manatu o tagata feoa'i ma vala'aulia i latou e su'esu'e le lalolagi o sikaleti fa'aeletoroni fa'aaoga.Na fa'aalia e le fale'oloa se si'osi'omaga o le atamai, e atagia ai le ta'utinoga a le fa'ailoga i le tu'uina atu o mea fa'apitoa mo vape.

2-
9

Sa faafeiloaia e le au asiasi na agai atu i le faleTastefogO le 'au poto ma le naunau, e naunau e fa'asoa le va'aiga ma le tomai o le ituaiga.Faatasi ai ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete tele, na valaʻaulia tagata faʻatau e faʻataʻitaʻi i le tulaga maualuga ma le tofo oTastefog'oloa fa'atasi.O le fiafia moni ma le ofo i luga o latou foliga na pueina i le taimi moni na fausia ai se siosiomaga eletise, faʻamalosia le faʻamaoni o le faʻailoga i le faʻamalieina o tagata faatau.

11

O le auai i le Dubai Electronic Cigarette Expo na faamaonia le avea ma se suiga moTastefog's fa'atasi ai i fafo, aua na fa'ataga ai le fa'ailoga e fa'afeso'ota'i ma tagata lautele.O le faʻaaliga na avea o se faitotoʻa e faʻaalia ai le tomai o le ituaiga ma ofo fou i se vaega eseese o tagata asiasi atonu e le masani i ai.Tastefog'oloa muamua.E ala i lenei fa'aaliga manuia e le fa'asalalauina,Tastefogfaʻatūina o ia lava o se tagata taʻutaʻua i le alamanuia, ma tuʻu ai se faʻailoga e le mafaagaloina i mafaufau o tagata faʻatau.

5
4

O le Dubai Electronic Cigarette Expo e le gata na aumaiaTastefogfaʻateleina le vaʻaia ae na maua ai foi se avanoa e saofagā ai i talanoaga faʻavaomalo e uiga i vaping.E ala i le fa'afeso'ota'i ma tagata asiasi ma fa'alauiloa faiga fa'atatau vape,Tastefogfa'aauau lana misiona e ofoina atu i tagata ulaula se isi mea e sili atu le soifua maloloina a'o fa'amautinoaina lo latou fa'amalieina atoatoa.

12

Va'ai i luma,Tastefogua fiafia e fausia i luga o le manuia o le Dubai Electronic Cigarette Expo ma suʻesuʻe auala fou mo le tuputupu aʻe ma le faʻalauteleina.Faatasi ai ma se tautinoga i le faʻaauauina o mea fou, o le faʻailoga e faʻamoemoe e toe faʻamalamalamaina le vaping poto masani, faʻatulagaina fou faʻailoga mo le lelei, tofo, ma le faigofie.

Tumau feso'ota'i maTastefog'upega tafa'ilagi aloa'ia ma ala fa'asalalau fa'aagafesootai mo fa'amatalaga i mea o lo'o lumana'i, fa'alauiloa oloa, ma tala fiafia.Auai mai ia i matou i lenei malaga mata'ina a'o matou suia le laufanua vape tasi puff i le taimi.


Taimi meli: Iuni-17-2023
LAPATAIGA

O lenei oloa ua fa'amoemoe e fa'aoga i oloa e-liquid o lo'o iai le nicotine.O le Nicotine ose vaila'au e fai ma vaisu.

E tatau ona e mautinoa o lou matua e 21 pe sili atu, ona mafai lea ona e suʻesuʻeina atili lenei upega tafaʻilagi.A leai, faamolemole alu ese ma tapuni vave lenei itulau!