WARNING: This product contains nicotine. Nicotine is an addicative chemical. The sale of tobacco products to minors is prohibited by law.
 • PRODUKTET E PARAQITUR

  PRODUKTET E PARAQITUR

  /grand-4000puffs-disposable-vape-pen-product/

  Shiko më shumë
  produkt i shfaqur
 • PRODUKTET E PARAQITUR

  PRODUKTET E PARAQITUR

  /katror-3500puffs-disposable-vape-pen-product/

  Shiko më shumë
  produkt i shfaqur
 • PRODUKTET E PARAQITUR

  PRODUKTET E PARAQITUR

  /ilite-z06-product/

  Shiko më shumë
  produkt i shfaqur
 • PRODUKTET E PARAQITUR

  PRODUKTET E PARAQITUR

  /tplus-800puffs-disposable-vape-pen-2-product/

  Shiko më shumë
  produkt i shfaqur
 • PRODUKTET E PARAQITUR

  PRODUKTET E PARAQITUR

  /tpro-1500puffs-disposable-vape-pen-product/

  Shiko më shumë
  produkt i shfaqur
 • PRODUKTET E PARAQITUR

  PRODUKTET E PARAQITUR

  /qpod-2000puffs-disposable-vape-pen-product/

  Shiko më shumë
  produkt i shfaqur
 • PRODUKTET E PARAQITUR

  PRODUKTET E PARAQITUR

  /qute-800puffs-disposable-vape-box-product/

  Shiko më shumë
  produkt i shfaqur
 • PRODUKTET E PARAQITUR

  PRODUKTET E PARAQITUR

  /astro-7000puffs-disposable-vape-box-product/

  Shiko më shumë
  produkt i shfaqur
butonin
butonin

Historia e markës

Marka TASTEFOG u themelua në vitin 2018 dhe ndodhet në distriktin Bao'an, Shenzhen, zona më e përqendruar e prodhimit të cigareve elektronike.Ekipi i kompanisë përbëhet nga personel me përvojë shumëvjeçare në funksionimin e produkteve të cigareve elektronike.Me interesin dhe entuziazmin për produktet e cigareve elektronike, ne zhvilluam në mënyrë të pavarur një shumëllojshmëri të cigareve elektronike me cilësi të lartë që janë prodhuar dhe kanë fituar vlerësime unanime nga avulluesit.Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë vaperëve në mbarë botën produkte vape më të mira, më të thjeshta dhe me kosto më efektive.

shërbimi
Çfarë

We

Oferta

[OEM / ODM]

Mroe Info
Z19
PARALAJMËRIM

Ky produkt synohet të përdoret me produkte e-lëngshme që përmbajnë nikotinë.Nikotina është një kimikat që krijon varësi.

Duhet të siguroheni që mosha juaj është 21 vjeç e lart, atëherë mund ta shfletoni më tej këtë faqe interneti.Përndryshe, ju lutemi largohuni dhe mbylleni këtë faqe menjëherë!