WARNING: This product contains nicotine. Nicotine is an addicative chemical. The sale of tobacco products to minors is prohibited by law.

edripss


PARALAJMËRIM

Ky produkt synohet të përdoret me produkte e-lëngshme që përmbajnë nikotinë.Nikotina është një kimikat që krijon varësi.

Duhet të siguroheni që mosha juaj është 21 vjeç e lart, atëherë mund ta shfletoni më tej këtë faqe interneti.Përndryshe, ju lutemi largohuni dhe mbylleni këtë faqe menjëherë!