WARNING: This product contains nicotine. Nicotine is an addicative chemical. The sale of tobacco products to minors is prohibited by law.

едрипсс


ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

Овој производ е наменет да се користи со е-течни производи кои содржат никотин.Никотинот е хемикалија која создава зависност.

Мора да бидете сигурни дека вашата возраст е 21 година или повеќе, а потоа можете да ја прелистувате оваа веб-локација понатаму.Во спротивно, ве молиме оставете ја и затворете ја оваа страница веднаш!